Farvehandleren anbefaler jotun maling til alle overflader

Med jævne mellemrum skal der males i hjemmet. Hvis man bor i hus, så er der måske træværk, murværk eller en sokkel, der trænger til maling. Hvis man vil bo pænt, så er det en del af den generelle vedligeholdelse. Og her i landet kan vi bedst lide at bo pænt og præsentabelt. Naturligvis sætter vi vores personlige præg på indretningen og i farvevalget, det er kun herligt. Et hjem må gerne afspejle de mennesker, der bor der. Men altså – maling skal der til.

Hvis man skal købe maling, så kan farvehandleren altid hjælpe. Og farvehandleren anbefaler jotun maling, for jotun maling er lig med kvalitet. Og når det drejer sig om maling, så betyder kvaliteten fantastisk meget. En god maling af høj kvalitet kan nemt holde fire år længere end en billig maling af tvivlsom kvalitet. Og så er det jo spørgsmålet, om man overhovedet sparer noget ved at vælge den billige maling. Kvalitet koster mere, men det betaler sig altid. Spørg selv din farvehandler.

Havnebyen Sandefjord, år 1926

Hvalfangeren Odd Gleditsch var en norsk hvalfanger, der gik i land, fordi han opdagede, at der manglede ordentlig skibsmaling til hvalfangernes skibe. Det blev starten på historien om jotun. Firmaet blev grundlagt samme år, og leverer i dag maling af høj kvalitet over hele Skandinavien. Nu er det bare ikke så meget til hvalfangerskibe som til overflader i hjemmet og udenfor på vores boliger. Og jotun er kendt og bliver dagligt brugt af mange malermestre i Danmark i dag.

Køb den gode maling på nettet

Webshoppen decofarver.dk er farvehandlerens netbutik. Her arbejder faguddannet personale hver dag på at finde den bedste maling til butikkens kunder. Og her svarer man gerne på spørgsmål om dette og hint i forhold til maling. Med gode råd, vink og vejledning fra en fagperson, skal du nok finde frem til den helt rigtige maling til dit projekt. Og lur mig om det ikke er jotun maling, du ender med at købe. Når malermestrene bruger den, hvorfor skulle du så ikke også? Prøv at kontakte din farvehandler på nettet og hør selv.